Over Diny Boogerd

Portret06linkedinOoit ben ik als ambtenaar begonnen bij de gemeente Dronten. Daarna volgden de gemeenten Uden, Bernheze en Boekel. In 2012 ben ik gestart als deeltijd-zzp’er, vanaf 2017 zet ik me voor 100% in voor mijn eigen bedrijf. Als tekstschrijver en redacteur. Wat ik doe? Nederlandse teksten schrijven, teksten herschrijven, verhelderen, kleine en grote fouten uit teksten halen. Teksten van anderen beter maken.

Al op de basisschool was het vak ‘taal’ mijn favoriet. Een dictee of het maken van een werkstuk vond ik zó leuk. Veel schrijven, verbeteren, schrappen en zorgen dat alles er foutloos en netjes uit kwam te zien … het was mij op het lijf geschreven. En ja, ik haalde daar ook hoge cijfers voor. Als kind is ook dát erg leuk. Dat plezier in bezig zijn met taal is altijd gebleven.

Ik heb een passie voor de Nederlandse taal. Ik weet dat dit niet voor iedereen geldt. Doe vooral datgene waar je goed in bent, dat is voor iedereen beter. Waar ik goed in ben? In het checken van jouw tekst en ervoor zorgen dat die foutloos is.

Drinken wij binnenkort samen een kop koffie om te kijken waarmee ik je kan helpen?

linkedinklein  facebookklein