Over Diny Boogerd

Portret06linkedinIn 1982 ben ik als ambtenaar begonnen bij de gemeente Dronten. Via de gemeenten Uden en Bernheze ben ik in 2007 bij de gemeente Boekel aan de slag gegaan. Daar werd het idee geboren om ‘iets’ met taal te gaan doen. En dat ‘iets’ is langzaam maar zeker uitgegroeid tot ‘alles’.

Al op de basisschool was het vak ‘taal’ mijn favoriet. Een dictee of het maken van een werkstuk vond ik zó leuk. Veel schrijven, verbeteren, schrappen en zorgen dat alles er foutloos en netjes uit kwam te zien … het was mij op het lijf geschreven. En ja, ik haalde daar ook hoge cijfers voor. Als kind is ook dát erg leuk. Dat plezier in bezig zijn met taal is altijd gebleven. Zo ben ik ook al sinds jaar en dag dol op lezen.

Ik heb een passie voor de Nederlandse taal. Ik weet dat dit niet voor iedereen geldt. Doe vooral datgene waar je goed in bent. En wat je leuk vindt of energie van krijgt. En besteed zaken die je meer tijd kosten dan je lief is, waar je kromme tenen van krijgt, die slecht zijn voor je humeur lekker uit … Dat doe ik ook en dat bevalt prima!

Drinken wij binnenkort samen een kop koffie om te kijken waarmee ik je kan helpen?

linkedinklein  facebookklein