Teksten controleren

Special Keyboard - HelpEen goede tekst moet foutloos zijn, maar ook lekker lezen. Een goede eerste indruk kun je immers maar één keer maken. En je eigen tekst controleren? Dat is best lastig. Je ziet ‘het’ op een gegeven moment gewoon niet meer. Tijd om die tekst aan de kant te leggen om er de volgende dag nog eens naar te kijken, is er meestal niet. Of je hebt het inmiddels gewoon wel een beetje gehad met die tekst.

Ik controleer jouw tekst met veel plezier en 100% inzet. Als ‘buitenstaander’ kijk ik nét weer even anders tegen die tekst aan. Dat betekent dat je soms ook misschien wel onverwachte tips of opmerkingen krijgt. Alles om jouw tekst beter te maken, zodat jij beter uit de verf komt.

Ben je ondernemer en wil je graag dat iemand je tekst controleert? Bijvoorbeeld de tekst van je website, whitepaper, nieuwsbrief of blog? Stuur me gerust een mail. En heb je een spoedklus? Gewoon even bellen. Er is al snel ergens een mouw aan te passen..

En ben je geen ondernemer, maar worstel je wel met een tekst? Dan kun je me ook mailen of bellen, want ook jouw teksten controleer ik. Met net zoveel plezier en inzet.