Teksten verbeteren

Special Keyboard - HelpEen goede tekst moet foutloos zijn. Een goede eerste indruk kun je immers maar één keer maken. Het is meestal lastig om je eigen fouten te ontdekken. Veel mensen zijn op een of andere manier vaak blind voor hun eigen fouten. Ik verbeter die tekst graag voor je.

Brieven, teksten voor folders of websites, verslagen, afstudeerscripties et cetera … Ik herschrijf, verbeter en redigeer daar waar dat nodig is. En ik doe dat met een flink portie passie en plezier!

Ben je ondernemer en kom je er om welke reden dan ook niet aan toe om je te verdiepen in de tekst van je website, nieuwsbrief of folder? Ik help je heel graag om die teksten nóg beter te maken, zodat jij beter uit de verf komt. En heb je een spoedklus? Bel me dan gewoon. Er is al snel ergens een mouw aan te passen.

Ben je geen ondernemer of student, maar heb je wel tekst waar kritisch naar gekeken moet worden? Neem contact met me op, dan kijken we wat ik voor je kan betekenen.