Tekstcontrole

Special Keyboard - HelpEen goede tekst moet foutloos zijn. Een goede eerste indruk kun je immers maar één keer maken. Het is meestal lastig om je eigen fouten te ontdekken. Je ziet ‘het’ op een gegeven moment gewoon niet meer. En tijd om die tekst aan de kant te leggen om er de volgende dag nog eens naar te kijken, is er meestal niet. Of je hebt het inmiddels gewoon wel een beetje gehad met die tekst. Herkenbaar?

Ik controleer jouw tekst met veel plezier en 100% inzet. Als ‘buitenstaander’ kijk ik nét weer even anders tegen die tekst aan. Dat betekent dat je soms ook misschien wel onverwachte tips of opmerkingen krijgt. Alles om jouw tekst beter te maken.

Brieven, teksten voor folders of websites, verslagen, aanbestedingen, advertorials … ik herschrijf, corrigeer, verhelder en redigeer daar waar dat nodig is.

Ben je ondernemer en kom je er om welke reden dan ook niet aan toe om je te verdiepen in de tekst van je website, nieuwsbrief of folder? Ik help je heel graag om die teksten nóg beter te maken, zodat jij beter uit de verf komt. En heb je een spoedklus? Bel me dan gewoon. Er is al snel ergens een mouw aan te passen.

Geen ondernemer, maar worstel je wel met een tekst? Gewoon bellen of mailen.